Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Gingerbread μπισκοτάκια με βρόμη -χωρίς επεξεργασμένη ζάχαρη

2 Comments

  • Μαρία
    Posted 5 April, 2020 at 15:55

    Καλησπέρα!εχω δύο ερωτήσεις σχετικά με τα gingerbread μπισκοτάκια με βρώμη..
    1η.μπορώ αν δεν έχω ζάχαρη καρύδας να χρησιμοποιήσω ζάχαρη κρυσταλλική ή καστανή;Στην ίδια ποσότητα;;
    2η.το μέλι είναι απαραίτητο για τη γεύση ή για την ελαστικότητα του μπισκότου;
    Ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινήσεις!!Οι φωτογραφίες σου είναι όσο όμορφες είναι και οι δημιουργίες σου!!Μπράβο σου!!

    • Post Author
      Handmadelittletreats
      Posted 5 April, 2020 at 16:14

      Καλησπέρα αγαπητή Μαρία, σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Σχετικά με τα μπισκοτάκια, και βέβαια μπορείς να αντικαταστήσεις τη ζάχαρη καρύδας με κρυσταλλική ή καστανή. Γνώμη μου, προτίμησε την καστανή γιατί αφήνει μία όμορφη καραμελένια γεύση, αλλά και η λευκή λειτουργεί εξίσου καλά. Τώρα σχετικά με το μέλι, προσθέτει από τη μία την επιπλέον γλύκα που χρειάζονται τα μπισκότα, αφήνοντας ένα όμορφο άρωμα και από την άλλη τα κάνει πιο μαστιχωτά. Γιαυτό το λόγο να μπισκοτάκια αυτά δεν είναι σκληρά, ναι μεν κρατάνε το σχήμα τους, αλλά είναι και αφράτα.

Leave a comment