Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γλυκό ψυγείου με δυο γεύσεις: σοκολάτα & βανίλια-πορτοκάλι

4 Comments

  • Σοφία Γκ.
    Posted 13 June, 2021 at 23:16

    Καλησπέρα! Σε αυτή τη συνταγή σας ξετρελαθηκαμε τις φωτογραφίες και θέλω να τη δοκιμάσω άμεσα! Επισκέπτομαι συχνά τη σελίδα σας για νόστιμες συνταγές,ομολογώ ότι αναγνωρίζω τον κόπο και το στυλ σας παντού,εδώ όμως…είναι απογειωτικο! Έχω δύο ερωτήσεις: 1. Οι ποσότητες που αναφέρετε αρκούν για τούρτα σε Τσερκι διαμέτρου 25cm?
    2. Αν τη φτιάξω σαν Σάρλοτ,όπως εσείς,αρκεί ένα πακέτο σαβαγιάρ;
    Ελπίζω να έχω άμεσα την απάντηση σας…..και πάλι συγχαρητήρια!

    • Post Author
      Handmadelittletreats
      Posted 13 June, 2021 at 23:31

      Καλησπέρα σας! Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Το συγκεκριμένο γλυκό είναι ιδιαίτερο αλλά πραγματικά πεντανόστιμο. Αρχικά να σας πω πως το δικό μου τσέρκι ήταν 20cm, αν χρησιμοποιήσετε 25cm απλά θα σας γίνει λίγο πιο χαμηλή και θα χρειαστείτε πιθανόν περισσότερα σαβαγιάρ. Επειδή το συγκεκριμένο γλυκό είναι αρκετά ευαίσθητο, όπως αναφέρω και στο post, η πιο ασφαλή επιλογή είναι να το φτιάξετε σε ένα ωραίο στρογγυλό πυρέξ και να κόψετε κομμάτια όταν θα το σερβίρετε. Αν τώρα θέλετε να το φτιάξετε με μορφή τούρτας, θα πρέπει να παγώσει καλά στο ψυγείο και να σερβιριστεί αμέσως μόλις βγει από το ψυγείο. Όσο περισσότερα σαβαγιάρ βάλετε στο εσωτερικό του, τόσο πιο σταθερό θα είναι.

  • Σοφία Γκ.
    Posted 14 June, 2021 at 17:34

    Ευχαριστώ πολύ! Πολύ θα ήθελα να δω μια φώτο απ’ το εσωτερικό ή σερβιρισμενο αλλά….απ’ ότι φαίνεται θα δω πρώτα το δικό μου! Ελπίζω να το θυμηθώ να σας στείλω φωτό εγώ!

    • Post Author
      Handmadelittletreats
      Posted 15 June, 2021 at 09:17

      Λυπάμαι αλλά το γλυκό αυτό το έφτιαξα για τραπέζι οπότε δεν ήθελα να το κόψω νωρίτερα. Θα το φτιάξω όμως ξανά κάποια στιγμή και θα το φωτογραφίσω.

Leave a Reply to Σοφία Γκ. Cancel reply

0/100