Share This Article
Πόσο χαρούμενη μπορεί να είμαι σήμερα! Πραγματικά, ακόμη δεν το πιστεύω! Έχω στα χέρια μου το νέο τεύχος του περιοδικού Ζάχαρη & Αλεύρι, με νέο ανανεωμένο look, υπέροχες φωτογραφίες με ζωντανά χρώματα και πάνω απ’όλα εύκολες, δροσερές και καλοκαιρινές συνταγές που σίγουρα θα δοκιμάσουμε!
Αυτό όμως που με κάνει πραγματικά χαρούμενη είναι το γεγονός ότι στο συγκεκριμένο τεύχος υπάρχει ένα 8σέλιδο αφιέρωμα στο blog μου και σε εμένα.
Πόση ικανοποίηση και χαρά μπορείς να νιώσεις όταν βλέπεις ότι καταξιωμένοι άνθρωποι στο χώρο εκτιμούν τη δουλειά σου και χωρίς να σε γνωρίζουν σου προσφέρουν μια τόσο μεγάλη ευκαιρία! Θα ήθελα στο σημείο αυτό να ευχαριστήσω την κυρία Χριστίνα Τζιάλλα, αρχισυντάκτρια του περιοδικού, που είχαμε μια άψογη συνεργασία και επιμελήθηκε τόσο όμορφα το συγκεκριμένο αφιέρωμα.
Αφορμή γι’αυτό στάθηκε η παρακάτω φωτογραφία μου στο λογαριασμό μου στο instagram.
Το αγαπημένο πορσελάνινο φλιτζάνι από το σερβίτσιο της γιαγιάς μου, το οποίο προσέχω σαν κόσμημα, γεμάτο με κατακόκκινα ζουμερά κεράσια. Ιδανικός καμβάς για να στήσω την ιστορία μου!
Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ ότι μέσα σε τόσους λίγους μήνες που το blog μου (το δημιούργημα μου) είναι στον «αέρα», όπως μου αρέσει να λέω, θα είχε τέτοια απήχηση. Σας υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω το ίδιο δημιουργικά και γλυκά, άλλωστε αυτό αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μου!
Σας έχω και μια έκπληξη! Στα πλαίσια της παρουσίασης αυτής ετοίμασα ένα γλυκό με έναν υπέροχο συνδυασμό γεύσεων. Θα το βρείτε στο αφιέρωμα του περιοδικού Ζάχαρη & Αλεύρι μέσα από μια ιδιαίτερη φωτογράφηση με μια ρομαντική πινελιά καθώς και στο blog μου τις επόμενες ημέρες!
Θα κλείσω την ανάρτηση μου αυτή με το «motto» μου όπως αναφέρω και στο βιογραφικό μου στο blog:
«Μην ξεχνάτε ότι όμορφα πράγματα συμβαίνουν σε αυτούς που έχουν υπομονή και περιμένουν, άλλωστε το επιδόρπιο έρχεται πάντοτε στο τέλος!!»